برگزاری کمیته دانشگاهی بیماریهای منتقله از راه آب و غذا

1404/04/16
تعداد بازدید :181

به دنبال گرم شدن هوا و احتمال افزایش بروز بیماری های اسهالی و منتقله از راه آب و غذا، کمیته دانشگاهی با حضور کلیه معاونین، مدیران و رؤسای واحدهای بهداشتی، درمانی و آزمایشگاهی دانشگاه، روسای بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، مدیران اداره پرستاری و مدیران واحد های بهداشتی و حضور مجازی(وبینار)مدیران شبکه بهداشت و درمان به همراه روسای مراکز بهداشت شهرستان های تابعه استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، این کمیته که به منظور بررسی آخرین وضعیت شیوع و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا در سطح استان و کشور برگزار و  با تمرکز بر نیازهای پیشگیرانه و آمادگی کامل برای پاسخ سریع در مواجهه با هرگونه طغیان ناشی از بیماریهای منتقله  برگزار گردید. با توجه به قرار گرفتن استان  در منطقه مرزی و افزایش تردد مسافران و زائران در ایام پیاده‌روی اربعین، هماهنگی‌ها و تدابیر ویژه‌ای برای جلوگیری از بروز و گسترش بیماری‌های مرتبط مانند تیفوئید، التور و دیگر بیماری‌های منتقله از راه آب و غذا اتخاذ شد.

مدیران و مسؤولان حاضر در این جلسه بر اهمیت هماهنگی میان کلیه دستگاه‌های مرتبط، نظارت مستمر و پایش مداوم بر بهداشت آب و غذا، و آمادگی مراکز درمانی برای مقابله با هرگونه وضعیت اضطراری تاکید کردند.

برنامه‌ریزی برای ارتقاء نظام مراقبت بیماریها، سطح آگاهی و آموزش اقشار مختلف جامعه، افزایش ظرفیت بیمارستان‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی، تشکیل تیم های پاسخ و ارزیابی سریع و گزارش دهی و گزارش گیری از مراکز بهداشتی درمانی و آزمایشگاهای بخش دولتی و خصوصی  از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود.

سامانه های دانشگاه