خط مشی تارنمای دانشگاه علوم پزشکی کردستان

..
.

بیانیه حفظ حریم خصوصی کاربران


مراجعه کننده ی محترم به پورتال دانشگاه علوم پزشکی کردستان خوش آمدید.

 اطلاعات شخصی هر فرد، بخشی از حریم خصوصی وی محسوب می‌شود. حفاظت بیشتر از حقوق شخصی افراد در شبکه، نه تنها موجب حفظ امنیت کاربران می‌شود، بلکه باعث اعتماد بیشتر و مشارکت آنها در فعالیت‌ها می‌گردد. هدف از این بیانیه، آگاه ساختن شما درباره‌ نوع و نحوه‌ استفاده از اطلاعاتی است که در هنگام بازدید از سایت، از جانب شما دریافت می‌گردد.
 دانشگاه علوم پزشکی  کردستان با احترام کامل به حریم خصوصی خدمات گیرندگان و بازدیدکنندگان متعهد به حفظ اطلاعات خصوصی آنها می باشد. این سیاست حفظ حریم خصوصی تمامی سامانه های  متعلق به این دانشگاه را در بر می گیرد.
این دانشگاه به هیچ عنوان اطلاعات شخصی افراد را به اشتراک یا در اختیار عموم قرار نمی دهد. این متن یک شرح کلی از شرایط و قواعد جمع آوری و استفاده اطلاعات از خدمات گیرندگان و بازدیدکنندگان بر روی وب سایت ما می باشد.
 - اطلاعاتی که در اختیار ما قرار می دهید در سرورهای امن ما قرار می گیرد.
 - هر جا که رمز ورودی به شما ارائه شده (یا خود انتخاب کرده اید)، این رمز ورود، شما را قادر خواهد ساخت تا به بخش های مشخصی از سایت ما دسترسی داشته باشید، حفظ و نگهداری از این رمز ورود بر عهده شخص شما خواهد بود. ما از شما می خواهیم تا این رمز ورود را در اختیار هیچ کس قرار ندهید.
 - ما از اقدامات امنیتی جهت مصون نگه‌داشتن اطلاعات شما از دسترس اشخاص غیر مجاز و عملکردهای غیر قانونی استفاده می‌نماییم.


 دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای حفظ و نگهداری حریم خصوصی کاربران خود ارزش فراوان قائل می باشد. در این بیانیه شرح داده می شود که چه اطلاعاتی ، چگونه و به چه منظور از کاربران و مراجعه کنندگان دریافت می گردد و درباره نحوه استفاده و محافظت از اطلاعات توضیح داده می شود .

ماهیت و خروجی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به گونه ای است که پرتال این دانشگاه تنها جنبه ی اطلاع رسانی و معرفی بخش ها و معاونت های این دانشگاه ، اعلام بخشنامه ها و صورتجلسات ، مزایدات و مناقصات ، قوانین و مقررات و پیوند به وب سایت سازمان ها و دستگاه های مرتبط می باشد . که این سایت ها تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت می نمایند. و هنگامی که کاربر پورتال دانشگاه علوم پزشکی کردستان از این لینک ها استفاده می نماید در واقع از محدوده پرتال دانشگاه علوم پزشکی کردستان خارج گردیده . از این رو کنترل محتوا و حفظ حریم شخصی افراد در این پیوند ها و وب سایت ها خارج از مسئولیت پرتال دانشگاه علوم پزشکی کردستان می باشد .

از این رو ضمن تاکید مجدد ، مشاهده ی صفحات پورتال دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیازمند دادن اطلاعات از سوی کاربران نمی‌باشد و کاربر محترم مجاز به استفاده از اطلاعات و فایلهای مندرج ( از قبیل نتایج سرشماریها ، طرحهای آماری ، بخشنامه ها ، آیین نامه ها ، اطلاعیه ها و.. ) در این سایت می باشد . در این پرتال تنها آن دسته از اطلاعاتی را که فقط به منظور ارائه خدمات به ارباب رجوع می باشد ، دریافت می گردد . تنها قسمتی از تارنمای دانشگاه علوم پزشکی کردستان که در آن اطلاعات فردی از قبیل نام ، نام خانوادگی و کد ملی دریافت می گردد از منوی میز خدمت / میز خدمت الکترونیکی / ثبت و پیگیری درخواست برای مراجعینی می باشد که از خدمات الکترونیکی و غیرحضوری این دانشگاه استفاده می نمایند .

در راستای تکریم ارباب رجوع و تسریع در خدمات غیرحضوری و الکترونیکی ، بخش نظرسنجی پورتال دانشگاه علوم پزشکی کردستان با دریافت و جمع آوری پیشنهادات و انتقادات به ارائه خدمات بهتر و بهبود کیفیت محتوای پرتال این دانشگاه می پردازد .

این دانشگاه  خود را ملزم به رعایت حریم خصوصی همه افراد و کاربران این تارنما دانسته و در تمامی این موارد متعهد به حفظ اطلاعات شخصی شما می‌باشد و به هیچ وجه اطلاعات فردی و شخصی شما را بدون اطلاع و اجازه‌ی قبلی ، با فرد یا موسسه‌ی دیگری در میان نخواهد گذاشت.

تارنمای  دانشگاه علوم پزشکی کردستان به صورت تمام وقت در دسترس بوده و در صورت بروز هر گونه اشکال و نقص فنی ، به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد گردید.

 

بیانیه سطح توافق خدمات

قابل توجه بازدید کنندگان محترم:

بدینوسیله توافق نامه سطح خدمات دانشگاه علوم پزشکی کردستان به شرح ذیل اعلام می گردد:

در صفحه اصلی وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کردستان ، از منوی میز خدمت می توان به تمام خدمات قابل ارائه توسط این سازمان ، نحوه اجرای فرایندهای مربوطه و دریافت خدمات مورد تقاضا دسترسی پیدا کرد . در این دو منو فهرست کاملی از خدمات و زیرخدمات شناسه دار سازمان موجود می باشد که با کلیک بر روی هر کدام از آنها می توان اطلاعات تکمیلی در خصوص شرح خدمت ، مستندات موردنیاز ، قوانین و مقررات ، پاسخ به سوالات متداول ، مدت زمان انجام خدمت ، هزینه های موردنیاز برای دریافت خدمت ، مسئول اصلی ارائه خدمت و مراحل گردش کار مشاهد نمود .

در پورتال دانشگاه علوم پزشکی کردستان امکان ثبت دیدگاه ، پیگیری درخواست ها و سوالات شما کاربران گرامی از طریق “منوی میز خدمت الکترونیکی ” فراهم گردیده است .  در این قسمت ها شما می توانید سوالات ، پیشنهادات و نظرات خود را به صورت تمام وقت در ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه روز مطرح فرمایید.

این پورتال در صورت برقرار بودن زیرساخت های لازم مخابراتی به صورت تمام وقت در دسترس متقاضیان گرامی می باشد. در صورت بروز هرگونه اشکال و نقص فنی (قابل پیش بینی) در زمان مقتضی به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد.

پس از ثبت درخواست، نظرات و پیشنهادات شما سعی می گردد حسب مورد و در زمان مقتضی نظرات قابل انتشار در پورتال منعکس و یا نتایج پیگیری درخواست به متقاضی اعلام گردد.

راهبرد مشارکت دانشگاه

دریافت راهبرد مشارکت دانشگاه


پشتیبانی از افراد کم توان





دستورالعمل بروز رسانی تارنمای دانشگاه


۱- عنوان (Title):

یک عنوان توصیفی شامل ۵ تا ۸ کلمه که کلمات کلیدی اصلی سایت شما را شامل باشند، انتخاب کنید. عنوان، اولین چیزی است که مردم با آن در موتورهای جستجو مواجه می شوند. توجه کنید که وجود کلمات فارسی با استاندارد یونیکد توسط موتور جستجوی گوگل شناسائی می شود. مهمترین کلمات کلیدی سایت خود را در ابتدای عنوان سایت خود قرار دهید.

نکاتی که هنگام درج عنوان باید مد نظر بگیرید:
- شامل کلمات کلیدی محتوی و عکس های آن صفحه باشد.
- از کاما استفاده نکنید.
- از نظر گرامری جمله بندی آن درست باشد، فقط ترکیب کلمات نباشد.
- از کلماتی که توسط موتورها منع می شود استفاده نکنید.
- تگ ALT در هنگام درج عکس: هنگام درج عکس و لینک حتما کادر مربوط به عنوان (title) را درج نمایید. این خصوصیت اجازه می دهد یک متن جایگزین مطالبتان شود تا اگر به هر دلیلی تصویرتان نمایش داده نشد متنی که در تگ alt گذاشته اید نمایش داده شود.

 ۲- توضیحات (Description tag)

 این توضیحات بین ۲۵ تا ۳۰ کلمه را شامل می شوند که در موتورهای جستجو اگر دقت کرده باشید در زیر URL نمایش داده می شود پس سعی کنید توضیحاتی را بنویسید که نشان دهنده محتوای سایت شما باشد.

۳- ارتباط متقابل

موتورهای جستجو مخصوصا گوگل به تعدد ارتباط ها به سایت شما حساس هستند و آنرا در رتبه سایت شما اثر می دهند.
-یک صفحه لینکهای مفید بسازید و به سایتهای مشابه، سایت خود ارتباط دهید، مخصوصا سایتهائی که در موتورهای جستجو رتبه خوبی دارند.
-از سایتهای دیگر بخواهید که به سایت شما ارتباط دهند.

۴- درج کلمات کلیدی سایت (key words)

موتورهای جستجو برای این بخش ارزش زیادی قائل هستند و در رتبه بندی سایت شما تاثیر دارد. کلمات کلیدی را با کاما از یکدیگر جدا کنید. با این روش در حداقل جا، امکان ترکیبات متنوعی از کلمات کلیدی سایت شما گنجانده خواهد شد.

- نسبت کلمات کلیدی به سایر کلمات در یک صفحه را چگالی یا تراکم کلمات کلیدی می نامند. مثلا اگر شما ۱۰۰ کلمه در یک صفحه دارید و چهارعدد از آنها جزو کلمات کلیدی سایت شما هستند، چگالی کلمات کلیدی آن صفحه ۴% است. سعی کنید که چگالی حدود ۳ تا ۲۰ درصد برای کلمات کلیدی مهم سایت خود را تنظیم کنید.
- کلمات کلیدی خود را ترکیبی انتخاب نمایید.
- کلماتی که حدس می زنید توسط موتورهای جستجو بیشتر سرچ می شوند را بنویسید.
- حتما کلمات کلیدی را با کاراکتر, از هم جدا نمایید.
-کلمات کلیدی از متن همان صفحه انتخاب شود.
- عنوان صفحه خود را حتما در کلمات کلیدی بنویسید.

۵- نکات درج پا صفحه

- حتما پا صفحه سایتتان را تغییر دهید. فرمت را سعی کنید حتما مانند پایین بنویسید.
- آدرس:سنندج خیابان آبیدر دانشگاه علوم پزشکی کردستان
- تلفن: (به همراه کد وارد شود) ایمیل: از دامنه  muk.ac.ir  باشد.
- کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی کردستان است.

۶- ارتباط بین صفحات

- در صفحات محتوایی خود آنگونه کار کنید که کسی که به هر طریق وارد آن صفحه می شود نتواند خارج شود (مدت زمان حضور افراد را در سایت خود بالا ببرید).
- از لینک های داخل صفحه ای آنگونه استفاده کنید که بازدید کننده سایت از دکمه های Back و Forward نرم افزار استفاده نکند.

۷- نکات تبدیل فایل به PDF

یکی از را ههای افزایش بازیابی اطلاعات مندرج در وب سایت توسط موتورهای کاوش، غنی کردن فایل های محتوا می باشد. محتواهای PDF که از فرمت های دیگر(مثل word ، power point و ...)  استخراج می گردد، بهتر است شرایط ذیل را دارا باشد:
۱- قبل از تبدیل فایل word به PDF از استاندارد بودن فونتهای بکار رفته در فایل word اطمینان حاصل فرمایید.
۲- از نرم افزارهای استاندارد برای تبدیل فایل ها به PDF استفاده شود که قابلیت پشتیبانی از فونت های فارسی را داشته باشند.
۳- متن فایل های PDF با استفاده از ابزار های جستجوی درون متنی نرم افزار Acrobat قابل جستجو باشد.
۸- حجم فایل ها
فایل هایی که در سایت بارگذاری می شوند به صورت فشرده و حجمی کمتر از ۳۰ مگابایت داشته باشند.
۹- از تگ های <h..> حتما استفاده نمایید
تگ h این امکان رو به موتور های جستجو می دهد که بهتر محتوای سایت شما رو درک کنند. برای اعمال این خصوصیت متن صفحه خود را به ترتیب اهمیت از heading های  CMSانتخاب نمایید.
- از تگ بیش از ۲ بار در یک صفحه استفاده نکنید. فقط برای تیترهای مهم استفاده شود.
- کل متن صفحه را در این تگ ها قرار ندهید، فقط برای تیترها و مطالب مهم استفاده کنید.

۸- نقشه سایت (sitemap)

-برای سایت خود نقشه تهیه کنید و لینک تمام بخشهای مهم سایت را در نقشه سایت قرار دهید. -نقشه سایت را در صفحه اول سایت خود قرار دهید چون برخی موتورهای جستجو فقط صفحه اول سایت شما را بازدید میکنند.
















سامانه های دانشگاه