رزومه مسئول واحد تغذیه

صائب محمدی نوسودی

سال تولد: 1374/06/04

سوابق تحصیلی: کارشناس تغذیه.

تاریخ استخدام: قرار داد بیمه روستایی 1403/05/01.

سوابق کاری:
1.
سال 1402 در مرکز بهداشت اراک.
2.
سال 1403 در مرکز بهداشت سروآباد.
2.
سال 1404 مسئول واحد تغذیه ستاد شبکه.


 شرح وظایف واحد تغذیه

  • تدوین برنامه عملیاتی سالانه در راستای برنامه عملیاتی سطح بالاتر (دانشگاه و دفتر بهبود تغذیه جامعه).

  •  نظارت بر حسن اجرای برنامه‌های تغذیه جامعه و تامین و ارتقا سلامت تغذیه‌ای جامعه.

  • نظارت بر حسن اجرای برنامه مکمل یاری، مطابق با پروتکل‌ها.

  • نظارت کارشناس ستاد شهرستان بر عملکرد کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش و صحت زنجیره ارجاع از قبیل پیگیری موارد ارجاعی، تنظیم رژیم غذایی، تکمیل فرم‌های ارزیابی تغذیه‌ای، صحت روش اندازه‌گیری شاخص‌های آنتروپومتریک و...

  • اجرای برنامه‌های آموزشی متناسب با مناسبت‌ها و برنامه‌های ابلاغی دفتر بهبود تغذیه جامعه از طریق رسانه‌های جمعی به منظور حساس سازی و تاکید بر رعایت تغذیه صحیح (از جمله هرم غذایی، کاهش مصرف قند، نمک و چربی، مکمل یاری و ...).

  • تهیه و نظارت بر محتوای آموزشی تغذیه‌ای مورد استفاده در فضای مجازی بخش دولتی(مانند آموزش و پرورش، بهزیستی، نیروهای مسلح، کمیته امداد امام خمینی و ...).

  • پیگیری اجرای برنامه‌های بین بخشی و نیز اجرای برنامه‌های آموزشی و حمایتی تغذیه در سایر حوزه‌ها از جمله آموزش و پرورش بهزیستی،کمیته امداد امام، جهاد کشاورزی، بنیاد علوی، حوزه‌های علمیه و دانشگاه فرهنگیان.

  • همکاری با سازمان‌های بین بخشی حوزه سلامت نظیر شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای استفاده از فضاهای شهری و روستایی جهت انتقال پیام‌های آموزشی تغذیه.

  • حمایت طلبی، پایش، نظارت و مدیریت برنامه‌های حمایتی- تغذیه‌ای مادران و کودکان در ستاد دانشگاه و شهرستان.

  • پیگیری جلب مشارکت خیرین سلامت از طریق ستاد خیرین دانشگاه توسط کارشناس ستاد شهرستان/ دانشگاه برای حمایت‌های تغذیه‌ای اقشار نیازمند و آسیب پذیر تغذیه‌ای.

  • شناسایی و معرفی مادران باردار و کودکان زیر 5 سال مال مبتلا به سوءتغذیه شناسایی شده در پایگاه‌ها و مراکز به سازمان‌های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی(ره) و خیرین دانشگاه.

  • تهیه شاخص‌های تغذیه‌ای و ارائه پس خوراند به مراکز و شهرستان، تدوین اولویت‌های مداخالتی و اجرای آن‌ها و ارسال گزارش شاخص‌ها و عملکرد دوره‌ای به سطح بالاتر.

  • تدوین گزارش عملکرد برنامه‌های تغذیه‌ای و برنامه‌های حمایتی.

  • پیگیری تامین مکمل‌ها با توجه به برآورد درصد مصرف و پوشش مکمل‌ها.

سامانه های دانشگاه